Over ons

JB Administraties en Belastingen is opgericht door Jair Borda. Inmiddels heeft Jair jarenlange werkervaring in de financiële dienstverlening bij een accountantskantoor. Zijn ervaring en kennis ligt met name op het gebied van het verzorgen van de gehele boekhouding inclusief aangiften omzetbelasting en inkomstenbelasting.

Janet Borda heeft na succesvolle afronding van haar opleiding aan de hogeschool en aanvullende opleidingen veel ervaring opgedaan in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid. Met name op het gebied van het  controleren en opmaken van jaarrekeningen, het inrichten van administraties, het analyseren van financiële gegevens, het oprichten van bedrijven, fiscale en financiële advisering, administratieve organisatie en interne controles en daarnaast ook het voeren van een salarisadministraties en het verzorgen van de fiscale aangiften.

Samen maken wij de juiste combinatie op administratief en fiscaal gebied.

Met deze combinatie willen wij onze diensten aanbieden aan ondernemers en particulieren voor zeer lage vaste eerlijke prijzen zonder verborgen kosten. Hierbij hebben wij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Een deel van onze omzet zetten wij in ter financiering van projecten voor goede doelen o.a. in Peru.

Met deze missie en visie zijn wij begonnen met JB Administraties en Belastingen.

Onze werkzaamheden

JB Administraties en Belastingen is administratiekantoor en boekhouder. Wij zijn gevestigd centraal tussen Groningen, Assen en Drachten. Wij werken voor bedrijven en particulieren. Wij kunnen uw boekhouding opzetten en bijhouden voor een lage vaste prijs per maand of kwartaal. Hierbij maakt voor ons niets uit waar uw onderneming is gevestigd.

Wij verzorgen de volgende werkzaamheden:

  • begeleiden van starters
  • verzorgen van uw volledige boekhouding en administratie
  • opstellen van jaarrekeningen
  • verzorgen van de loonadministratie
  • fiscale aangiften.

Uw boekhouding toch uitbesteden of veranderen van boekhouder?

Heeft u al een boekhouder en wilt u van boekhouder veranderen? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen met terugwerkende kracht uw boekhouding overnemen.

Vaste lage prijzen

JB Administraties en Belastingen is een goedkoop, professioneel, kleinschalig administratiekantoor met ruim 20 jaren ervaring en is gevestigd in Peize. De kleinschaligheid is een bewuste keuze. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit en service bieden zoals u die van ons mag verwachten tegen vooraf vastgestelde lage vaste prijzen.

Onze prijzen kunnen wij laag houden omdat wij werken vanuit huis en daarom geen hoge huisvestingskosten en andere onnodige hoge kosten hebben. U weet dus altijd vooraf waar u aan toe bent zonder verborgen meerkosten achteraf. Dit lijkt heel vanzelfsprekend maar toch werken meer dan 90% van de administratiekantoren met een uurtarief of met vanaf-prijzen of zelfs met meerwerk achteraf. Kijk verder op onze site voor onze tarieven of vul het contactformulier in.

NU TIJDELIJK SPECIALE TARIEVEN VOOR STARTERS !!

Speciaal voor Starters

Voor starters hanteren wij een speciaal startertarief voor het eerste jaar. Nu tijdelijk een zeer speciale tarieven! Een eigen bedrijf starten brengt vaak veel aanloopkosten met zich mee waarbij de omzet vaak later gerealiseerd wordt. Als u wilt weten welke speciale tarieven voor u als starter gelden, vul dan ons offerteformulier voor starters in.

Centraal in Groningen Drenthe en Friesland

Wij zijn gevestigd vlakblij de A7. Naast de gebruikelijke kantoortijden staan wij ook in de avonduren en in het weekend voor u klaar. Zodat u zich als ondernemer kunt bezighouden met uw bedrijfsvoering en uw administratieve zaken kunt regelen wanneer dat voor u het beste uitkomt. Om dit ook voor ons zo efficient mogelijk te regelen, zijn wij overdag ook bereikbaar via onze email en vanaf 17:00 uur en in het weekend ook telefonisch en persoonlijk.

Een deel van de opbrengst komt ten gunste van een goed doel. Een aantal van deze goede doelen zijn onder andere opvang van straat- en weeskinderen, medische hulp aan zieken,  het mogelijk maken van onderwijs voor alle kinderen maar ook bijvoorbeeld opvang van straathonden valt hieronder.

Dus door gebruik te maken van onze diensten bent u niet alleen verzekerd van een betrouwbare partner die al uw papieren rompslomp uit handen neemt voor een lage vaste prijs, u helpt ook nog eens mee aan een van onze goede doelen.

Recente tweets

Volg ons

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon
RSS icon

Recent nieuws

gepubliceerd 2 maanden 4 dagen geleden

Contact

JB Administraties en Belastingen
Zanddijk 1
9321 TL  Peize
T: 050-5034279
M: 06-51.249.373
E-mail adres JB Administratiekantoor

Online boekhouden

Inloggen online boekhouden

Copyright 2022 | Disclaimer | Privacy Back to Top |

Back to Top